MSA is als Mailing Service Zeewolde opgericht op 1-6-1994.
In mei 2004 is het huidige pand, als allereerste bedrijf op Bedrijvenpark Vathorst te Amersfoort, betrokken en is de bedrijfsnaam veranderd in Mailing Service Amersfoort. Sinds oktober 2012 is de naam ingekort naar MSA.

MSA heeft zich vanaf oprichting, in tegenstelling tot andere mailbedrijven, voornamelijk gespecialiseerd in niet machinaal uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor is MSA in de beginjaren groot geworden door opdrachtgevers uit de Farmaceutische industrie, bankwezen en IT-sector.

Inmiddels is MSA een breed ontwikkelde Direct Marketing organisatie die een groot scala van diensten aanbiedt. Daardoor werkt MSA nu, naast zo’n 200 MKB bedrijven, voor verzekeraars, farmacie en internationale organisaties zoals Google.

De kracht van MSA ligt, naast het brede aanbod van diensten en mogelijkheden, in de service en kwaliteit. Een opdrachtgever krijgt niet alleen het gevoel dat het gehele bedrijf voor hen klaarstaat, maar ook dat alles, van A tot Z, bij ons neergelegd kan worden.

De visie van MSA is duidelijk: “behandel opdrachtgevers zoals je graag zelf behandeld wilt worden”.
Iedere dag benadrukken wij dit weer in ons dienstenpakket!.
Daarbij is service onze drijfveer. Service is zo gemakkelijk, maar vaak zo ver te zoeken. Wat wij doen is mensenwerk. En mensen willen aandacht. Zo simpel is het. Service zit in onze genen. En daarin gaan wij ver, heel ver.

Dit is alleen mogelijk met een zeer gemotiveerd en betrokken team van medewerkers die nauw met elkaar samenwerken. MSA heeft 24 vaste medewerkers en ca. 40 oproep/thuiswerkkrachten. Door deze instelling heeft MSA nog vele opdrachtgevers van het eerste uur.

Voor een uitgebreide presentatie www.msabv.nl