Matchpoint organiseert en coördineert in september in Amersfoort weer de Cleanupday. Organisaties worden van harte opgeroepen zwerfafval projecten op te starten en aan te melden.

Zaterdag 21 september is het World CleanUp Day. Een wereldwijde campagne dag waarbij in meer dan 168 landen ruim 35 miljoen mensen de strijd aangaan met zwerfafval. Vorig jaar gingen tijdens de World Cleanup Day meer dan 300 amersfoorters aan de slag. Met sloepen, roeiboten en kano’s werd de Eemhaven en de Eem schoongemaakt. Al suppendwerden de waterwegen van Vathorst onder handen genomen en ook rondom Winkelcentrum Emiclaer werden de handen door jong en oud uit de mouwen gestoken. Op de website www.worldcleanupday033.nl een terugblik van vorig jaar.

Ook dit jaar gaan we in Amersfoort weer gewapend met prikstok en vuilniszak de wijk in, de straat en het water op. Het liefst vanuit nog meer locaties, met nog veel meer mensen. Door op zaterdag 21 september van 14.00 tot 17.00 uur uw straat of wijk op te ruimen, of aansluiten bij een van de vele andere schoonmaakacties in de stad. U kunt ook de informatie over de World Clean Up Day delen via uw nieuwsbrief, zodat nog meer mensen bekend zijn met de actie.

Uw organisatie doet toch ook mee? Laten we die dag met elkaar Amersfoort schoonmaken! We horen graag hoe we u daarbij kunnen helpen en brengen u graag in contact met andere teams bij u in de wijk!

Voor vragen kunt u terecht bij:
Adith van Vuuren
a.vanvuuren@matchpointamersfoort.nl
06 – 149 866 33
team@worldcleanupday033.nl

Doet u mee met de WorldCleanUpday033?
Meld dan uw activiteit aan. Zo krijgen we een goed beeld van alle acties in de stad.

http://worldcleanupday033.nl/aanmelden-wcd2019/

WorldCleanUpDay033 is een initiatief van Matchpoint Betrokken Ondernemen, JCI, Rotary Young Ambition en wordt ondersteund door Gemeente Amersfoort en een groot aantal betrokken ondernemers. Voor meer informatie zie: www.worldcleanupday033.nl