Wilt u als ondernemer in Amersfoort Vathorst kijken hoe u uw logistieke processen kunt verbeteren? Door net iets anders te plannen, door met andere ogen naar het bedrijfsproces te kijken, door samen te werken? Het bereiken van efficiency kan op vele manieren, soms simpel, soms wat ingewikkelder. Vaak levert het kostenbesparingen op. Sinds kort kunt u als ondernemer sparren over logistieke vraagstukken met een logistiek makelaar. Dit is kosteloos voor bedrijven op Bedrijvenpark Vathorst. De logistiek makelaar bezoekt bedrijven in Amersfoort die regelmatig met vrachtwagens of bestelbusjes in de spits rijden. De logistiek makelaar helpt bedrijven op weg richting slimmere, goedkopere of duurzamere logistiek.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Taco Jansonius (E tacojansonius@portofutrecht.nl M 06-46051961).

Achtergrondinformatie http://www.goedopweg.nl/overzicht-projecten/truckspotting.

De logistiek makelaar is een initiatief van het samenwerkingsverband Goedopweg. Goed op weg is een samenwerking tussen de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en de werkgevers in de regio. Men werkt samen aan de aan de bereikbaarheid van onze regio.